‘Crímenes del hambre’, una novel·la negra amb una forta càrrega de denuncia social

Imagen noticia
Convoquen una jornada participativa sobre la reforma del parc de Ca n’Oriol
8 de noviembre de 2018
Imagen noticia
Els èxits de l’esport rubinenc guardonats amb els premis Rubeo d’Or
10 de noviembre de 2018

‘Crímenes del hambre’, una novel·la negra amb una forta càrrega de denuncia social

Imagen noticia

Miquel Pajares, president de la Comissió Catalana d\’Ajuda al Refugiat i escriptor, ha presentat aquest dimecres a la Sala Neus Català la seva darrera obra \’Crímenes del hambre\’, una nova novel·la negra amb una forta càrrega de denúncia social.

En aquesta nova novel·la, Pajares denuncia la desigualtat extrema que el sistema ha produït, amb l\’elit financera i gent que acumula grans quantitats de riquesa mentre hi ha la resta de la població s\’ha empobrit i hi ha gent que mor de gana.

L\’escriptor considera que els culpables d\’aquesta situació de desigualtat i pobresa extrema són les entitats financeres i les grans multinacionals, i també el Fons Monetari Internacional, el Banc Mundial o l\’Organització Mundial del Comerç.

Aquesta és la quarta novel·la de Pajares, a banda d\’assajos i articles. En totes elles, l\’autor tracta temes de denúncia social i de vulneració dels drets humans, qüestions que planteja a partir d\’històries i personatges ficticis.

L\’acte va comptar amb la participació de Pau Navarro, president de Rubí Solidari, entitat organitzadora de la presentació.