Demanen 47 anys de presó per un home que va violar tres dones, una de les quals a Rubí

sant cristòfol
Torna la Festa de Sant Cristòfol a Rubí amb els Amics dels Automòbils Antics
4 de julio de 2022
Arriba la 7a edició de l’Infest amb més terror que mai
5 de julio de 2022

Demanen 47 anys de presó per un home que va violar tres dones, una de les quals a Rubí

La Fiscalia demana 47 anys i mig de presó per un home que entre l’agost i el setembre del 2019 va cometre tres violacions, una de les quals es va produir a Rubí, en un polígon industrial. També se li imputen delictes de lesions i robatori. 

El modus operandi de l’home, que en el moment de la detenció tenia 25 anys, era sempre el mateix. Contactava amb dones, específicament d’origen llatinoamericà, a través d’un portal de feina per oferir-los feines de neteja o com a cuidadores. Les citava en les estacions de tren de Pallejà, Rubí i Sabadell i amb el pretext de parlar tranquil·lament de les condicions laborals, les feia pujar al cotxe i les duia a un descampat, on les agredia sexualment. 

En el cas de la víctima que va agredir a Rubí, l’home va bloquejar les portes del cotxe per evitar que fugís i la va violar de forma repetida. La dona va intentar agafar-se a la porta del cotxe per recuperar els estris personals i l’acusat va arrencar el vehicle, un fet que va causar lesions considerables a la víctima. 

A més de demanar 47 anys i mig de presó, la Fiscalia també demana que estigui en llibertat vigilada durant 13 anys i que indemnitzi les dones amb 80.000 euros. 

En el judici a l’Audiència de Barcelona, que acaba de començar, l’acusat, de nacionalitat espanyola, només ha contestat les preguntes de la defensa i ha afirmat que les relacions sexuals van ser consentides perquè les dones eren prostitutes i ell va pagar pels serveis. També diu que té problemes de memòria per culpa de diversos traumatismes que es va produir en el passat.

A presó el violador que captava les seves víctimes a través d’una oferta de feina