Condemnat a 8 anys de presó un home de Rubí per intentar matar la seva parella

rubí participa
L’Ajuntament torna a destinar 300.000 euros als pressupostos participatius
24 de mayo de 2022
El Casal Popular acull dissabte un concert amb The Blackbirds
24 de mayo de 2022

Condemnat a 8 anys de presó un home de Rubí per intentar matar la seva parella

Marta Cabrera

L’Audiència Provincial de Barcelona ha condemnat a 7 anys i mig de presó un home de Rubí per intentar matar la seva parella i a 6 mesos més per maltractaments. Els tres magistrats de la sala consideren provat que l’home va cometre un delicte d’homicidi en grau de temptativa acabada, amb agreujant de parentesc, i un delicte de maltractament. 

Els fets van succeir fa quatre anys, el 2 de març del 2018 a les 2 de la matinada, quan una dona va saltar d’un cotxe en marxa al carrer General Mitre, a l’altura del carrer Muntaner, a Barcelona. L’agressor va aturar el cotxe, va baixar i va començar a donar-li puntades de peu i cops de puny.

Una dona que havia trucat a la Policia va aconseguir apartar l’home de la víctima, que va córrer per entrar a un taxi que hi havia aparcat a la vora. El condemnat, que ja havia tornat al seu cotxe, el va posar en marxa i va estavellar el vehicle contra la porta del copilot del taxi on es trobava la jove, que encara era oberta. L’agressor va fugir immediatament després. La dona va rebutjar l’assistència mèdica i va marxar de la zona. L’home, que en el moment de l’agressió tenia 35 anys, va ser detingut el 8 d’abril i va ingressar a presó provisional fins al juny del mateix any, que el van deixar en llibertat amb càrrecs i amb l’obligació de no apropar-se a menys de 2 km de la seva exparella.

El judici s’ha pogut celebrar perquè diversos testimonis van observar els fets i el Ministeri Fiscal s’ha personat contra l’acusat. La dona, que tenia 25 anys quan van passar els fets, va renunciar a presentar càrrecs contra l’agressor, amb qui mantenia una relació sentimental des de feia dos anys i convivien en el mateix domicili.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES