Diari de Rubí i Comerç Rubí signen un acord de col·laboració per promocionar el comerç local

Una quinzena de persones aturades s’incorporen a l’administració a través de plans d’ocupació
10 de febrero de 2022
Desarticulat un grup criminal que feia atracaments amb arma blanca a Rubí i Sant Cugat
11 de febrero de 2022

Diari de Rubí i Comerç Rubí signen un acord de col·laboració per promocionar el comerç local

Redacció

Diari de Rubí i Comerç Rubí han signat un conveni de col·laboració per promocionar el comerç local i donar difusió a les seves propostes i iniciatives, un objectiu que totes dues entitats comparteixen des dels seus inicis. L’acord contempla que Diari de Rubí continuarà donant cobertura a totes les notícies relacionades amb l’associació i els seus socis, així com que aquests gaudiran d’importants descomptes i promocions gratuïtes pel que fa a la inserció de publicitat dels seus negocis en les edicions en paper i digital d’aquest mitjà de comunicació.

Comerç Rubí engloba prop de 200 comerços i empreses de serveis o restauració de Rubí en una única entitat, amb l’objectiu de promocionar el comerç de proximitat, ser interlocutor de les propostes i demandes amb les instàncies municipals, mantenir el teixit associatiu, millorar la competitivitat del comerç de la ciutat i defensar els interessos dels seus associats.

Per la seva banda, Diari de Rubí, fundat el 1993 pel rubinenc Joan Alarcos i actualment propietat de Jesús González, és l’únic mitjà de comunicació escrit que sobreviu a la ciutat. Gratuït, setmanal i independent, el Diari fa gairebé 30 anys que informa cada divendres de tota l’actualitat local en la seva edició en paper. Des de fa una dècada també compta amb una versió digital (www.diariderubi.com) on es pot seguir cada dia l’actualitat.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES