Diverses activitats per celebrar la Castanyada

Imagen noticia
Visita d’una delegació europea per observar el projecte ‘Pesa i pensa’
26 d'octubre de 2017
Imagen noticia
Èxit aclaparador a la cinquena edició de la Fira del Vi de Rubí
30 d'octubre de 2017

Diverses activitats per celebrar la Castanyada

Imagen noticia

Amb l’arribada de la festivitat de Tot Sants, l’1 de novembre, la ciutat acollirà diverses activitats per celebrar la Castanyada en diferents punts del municipi.

El 27 d’octubre entre les 17.30 i les 20.30 hores la Torre Bassas acollirà el túnel del terror, una iniciativa que han preparat els joves usuaris de l’equipament i que va tenir molt èxit l’any passat. Enguany, els responsables de la Torre Bassas han repartit unes polseres per organitzar el passatge i de moment està prevista la participació de més de 150 persones.

Una altra de les activitats que es faran serà El Castanyasso, organitzat pel grup La SoniK. Tindrà lloc el 31 d’octubre a la plaça Doctor Guardiet a partir de les 18.30 hores amb la participació de diversos grups i artistes musicals.

També farà activitats coincidint amb la Castanyada, el barri del Pinar. Per divendres a les 17.30 hores s’ha organitzat un taller de construcció de disfressa terrorífica amb materials reciclats, mentre que el 30 d’octubre es farà un taller d’elaboració de titelles fantasmes a la mateixa hora. Les dues activitats es faran al Centre Cívic La Cruïlla. La festa tindrà lloc el 31 d’octubre a partir de les 17.30 hores a la plaça del Pinar i comptarà amb la participació de l’entitat veïnal, de la colla gegantera del barri i del Centre Obert Compartir. Està previst que es representi l’espectacle infantil ‘Marremeu torra castanyes’ i hi hagi l’actuació d’un DJ. També hi haurà tallers de maquillatge i grafits fluorescents.

D’alta banda, el bar New Yorker organitza entre el 21 d’octubre i l’1 de novembre un passatge de terror per tots els públics entre les 18 i les 21 hores. També hi haurà una sessió especial de discoteca el 29 d’octubre.

Deixa un comentari