Doble derrota de La Rubinenca i el Regina a la fase classificatòria del Mundial d’Escoles

dona discapacitada
Rubí reflexiona sobre els drets i els recursos necessaris per les dones amb discapacitat
10 de marzo de 2021
incendi bombers
Tres persones traslladades a l’hospital per intoxicació en un incendi al carrer Ulloa
10 de marzo de 2021

Doble derrota de La Rubinenca i el Regina a la fase classificatòria del Mundial d’Escoles

L’equip format per La Rubinenca i l’escola Regina Carmeli va disputar el cap de setmana dues rondes més de les fases classificatòries del Campionat Mundial d’Escoles. En la primera, els rubinencs es van enfrontar a un conjunt de l’Índia, al qual van plantar cara, però no van poder guanyar (4-3). En el segon enfrontament del dia, els jugadors tampoc van poder superar l’equip d’una escola franco-libanesa i van perdre 2-5.

D’altra banda, La Rubinenca participa en el Campionat de Catalunya d’escacs actius en línia. En la primera ronda, l’equip format pels germans Albert i Rafael Martínez, Gerardo Palacios i Hilario Serrano va perdre amb claredat contra el Sant Quirze del Vallès per 10-6. En la segona, amb l’entrada d’A. Muñoz per Rafael Martínez, l’equip va poder guanyar L’Hospitalet Bellvitge per 8,5-7,5.

El segon equip de l’entitat, format per R. Colunga, A. Capilla, D. Serrano i Joan Vilarasau, va guanyar davant de La Lira F per 5-11. En la segona partida, en la qual Daniel Rodríguez i C. García van substituir Joan Vilarasau i D. Serrano, l’equip va perdre contra La Lira C per 11-5.

Pel que fa a la competició individual, Antoni Muñoz va aconseguir el quart lloc en el Tancat d’Hivern en la categoria S 2200. Muñoz va obtenir quatre victòries, dos empats i tres derrotes, plantant cara als favorits.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *