Doble victòria per als equips de bàsquet de l’Horitzó en la represa de la competició

Uar Sub-10 relleus nens
L’equip de relleus Sub-10 de la UAR queda cinquè al Campionat de Catalunya
21 de abril de 2021
olímpic
L’Olímpic guanya al Molins després de remuntar amb dos gols de Mario
21 de abril de 2021

Doble victòria per als equips de bàsquet de l’Horitzó en la represa de la competició

Després de més d’un any sense poder competir, els dos equips de bàsquet del CE Horitzó van poder retornar a la competició i ho van fer amb dues victòries. La Lliga Catalana de discapacitats intel·lectuals va començar el 17 d’abril, en un format més breu que anteriors edicions, i el primer equip disputa la Primera Divisió, mentre que el segon equip està a Quarta Divisió.

L’Horitzó A va vèncer amb comoditat el Club Fénix per 41-18 després d’un partit en què els jugadors vallesans van ser molt superiors en totes les facetes del joc. Cal destacar el debut de Toni Ramírez, autor de 20 punts i que va estar molt acompanyat per la resta de l’equip, dirigit per Sara Zabalgo i Xavier Carnicé. Van jugar Toni Ramírez (20), José Roldan (10), Amelia Lupión (5), Efrain Escalona (4), Toni Torres (2), Julen Vergara i Isaac Martínez.

Pel que fa a l’Horitzó B va aconseguir una victòria brillant davant dels Lluïsos de Gràcia B femení per 34-21. Van sobresortir dos jugadors, Álex Fortea i Cristóbal Galán, autors cadascun d’ells de 13 punts. Van tenir el suport en el tir exterior d’Albert Almirall, que va fer 8 punts. També van jugar Daniel Latre, Enric Largo, Laura Lucena, Fidel Peña i Jordi Cuevas.