L’equip de relleus Sub-10 de la UAR queda cinquè al Campionat de Catalunya

aida canals
‘Crea tu propia vida’, un llibre de la psicòloga Aida Canals amb les eines per gaudir de la vida
21 de abril de 2021
horitzó bàsquet
Doble victòria per als equips de bàsquet de l’Horitzó en la represa de la competició
21 de abril de 2021

L’equip de relleus Sub-10 de la UAR queda cinquè al Campionat de Catalunya

L’equip Sub-10 de relleus de la UAR.

Tres equips de la Unió Atlètica Rubí (UAR) van participar el 17 d’abril en el Campionat de Catalunya de Relleus que es va celebrar a Tarragona. L’actuació més destacada la va tenir l’equip Sub-10 en el 4×60 m llisos, que va quedar en cinquena posició a la final amb un temps de 40.15. L’equip estava format per Zaid Arkdim, Martí Rufé, Soren Sumell i Eloi Nadal.

També es va classificar per la final l’equip Sub-16 del 4×100, format per Iván García, Adrián Macías, Jordi Serra i Aketza Sumell. Els de Rubí van aconseguir la setena posició amb un temps de 47.85. Pel que fa a l’equip Sub-14, format per Martina Capel, Mar Jiménez, Lídia Martínez i Meritxell Llort, van quedar en vuitè lloc en la segona sèrie del 4×80 m llisos amb un temps de 45.37.

Campionat de Catalunya de clubs

L’entitat també va participar en la segona jornada del Campionat de Catalunya de clubs celebrat el 18 d’abril a Castellar del Vallès i en el qual la UAR es va classificar en setena posició amb 340 punts. A la classificació general, el club també és setè, amb 661 punts.

Entre les actuacions més destacades dels atletes locals, cal destacar els tres podis de les respectives sèries que van aconseguir en els 100 m llisos Iván García (2n), David Jiménez (1r) i Alba Rodríguez (2a). David Guerrero va ser segon de la sèrie en els 400 m llisos, mentre que Jairo Lorenzo va ser tercer de la sèrie en els 110 m tanques i Violeta Vilches va quedar segona de la seva sèrie en la mateixa prova. Per últim, Gerard Puig va aconseguir la segona posició en el triple salt, Hugo García R. va ser segon en llançament de disc i Juan A. Segarra va quedar en segona posició en el llançament de martell.

Control de llançament

D’altra banda, el 17 d’abril es va disputar el Control Atlètic Nàstic, a Tarragona, amb la participació de quatre atletes de la UAR que van participar en les proves de llançament. Destaca la primera posició de Juan Antonio Segarra en el llançament de javelina (41.49) i el segon lloc de David Romero (37.59), en la mateixa prova.