EdRa posa en marxa el concurs de màscares de Carnaval a Instagram

Imagen noticia
Alcaldes de la comarca denuncien els reiterats talls de llum que s’estan produint
20 de gener de 2021
Imagen noticia
Els membres de les meses electorals per a les eleccions comencen a rebre les notificacions
25 de gener de 2021

EdRa posa en marxa el concurs de màscares de Carnaval a Instagram

Imagen noticia

El 34è concurs de màscares de Carnaval de l’Escola d’Art i Disseny (edRa) tindrà lloc a través d’Instagram, adaptant-se així a les restriccions per la pandèmia. L’Associació d’alumnes i exalumnes d’edRA emplaça els participants a publicar una fotografia de la seva màscara posada en el rostre d’una persona al seu perfil públic d’Instagram amb l’etiqueta #34concursdemascares.

Cada artista haurà d’omplir una butlleta de participació i enviar-la per correu electrònic a concurs@artedra.net. Un cop rebuda la butlleta i comprovada la publicació de la fotografia a Instagram, la màscara serà registrada com a participant. El certamen s’estructura en tres categories segons l’edat dels participants: de 4 a 9 anys, de 10 a 15 anys i majors de 16 anys. Els participants menors d’edat poden fer la publicació a través del perfil d’un tutor legal i, si no es disposa de perfil a Instagram, caldrà enviar la fotografia al correu concurs@artedra.net juntament amb la butlleta de participació. En aquest cas, el centre publicarà la imatge al perfil d’Instagram de l’escola @edradisseny. Cada participant pot presentar una única obra que no hagi participat en cap concurs amb anterioritat.

El termini de presentació de les obres es tancarà divendres 5 de febrer a les 21 h i les obres guanyadores es donaran a conèixer l’11 de febrer, dijous gras, a les 19.30 h.

Tots els i les participants menors de 9 anys rebran un regal sorpresa, l’obra guanyadora d’entre 10 i 15 anys es premiarà amb 70 euros en material artístic i la persona participant de 16 anys o més que presenti la millor màscara rebrà material artístic per valor de 100 euros i podrà assistir a un taller de l’escola durant un trimestre.

Deixa un comentari