Educadors i membres d’entitats podran formar-se en educació en Drets Humans

Imagen noticia
El Bòjum recollirà els xumets dels infants que ja s’han fet grans per lliurar-los als Reis
3 de enero de 2018
Imagen noticia
El film d’espies ‘Kingsman’ tanca el cicle de cinema
5 de enero de 2018

Educadors i membres d’entitats podran formar-se en educació en Drets Humans

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí i el Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental III organitzen conjuntament el curs ‘Educació en drets humans per a ciutats defensores’, adreçat professorat de primària i secundària, educadors socials, monitors de lleure i membres d’entitats que treballin amb infants o joves.

La formació, que és gratuïta, té com a objectiu donar eines a les persones assistents per actuar com a agents de canvi a centres educatius i entitats.

L’educació en drets humans, a banda del coneixement sobre els drets humans, busca el desenvolupament d’habilitats i actituds que promoguin una veritable cultura dels drets humans.

Es tracta d’una educació transversal, ja que es pot aplicar a qualsevol assignatura o matèria, treball per projectes, treballs de recerca, servei comunitari o metodologia d’aprenentatge i servei, així com en l’àmbit de l’educació no formal.

La formació s’impartirà entre els mesos de gener i maig al local del Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental III, al carrer Numància, 11. Constarà de 20 hores, de les quals 15 seran presencials i altres cinc consistiran en la lectura del material del curs i la posada en pràctica d’una activitat amb un grup d’infants o joves. Les sis sessions programades tindran lloc els dilluns de 17 a 19.30 hores.

Les persones que assisteixin al curs rebran un manual d’educació en drets humans per a infants i disposaran d’una comunitat virtual d’aprenentatge per compartir i fer assessorament en la implementació pràctica de les activitats d’educació en drets humans als centres educatius i entitats. Al final de la formació, obtindran un certificat que, en el cas del professorat, serà reconegut dins el Pla de Formació Permanent del Departament d’Ensenyament.

Les persones interessades a assistir-hi hauran de formalitzar la inscripció del 9 al 19 de gener al portal XTEC. En el cas dels educadors no formals, també es podran apuntar al curs adreçant-se directament al Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental III, a través del correu electrònic crp-rubi@xtec.cat o del telèfon 93 588 20 71.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *