La ciutat es prepara per l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient

Imagen noticia
El Bòjum recollirà els xumets dels infants que ja s’han fet grans per lliurar-los als Reis
3 de enero de 2018
Imagen noticia
El film d’espies ‘Kingsman’ tanca el cicle de cinema
5 de enero de 2018

La ciutat es prepara per l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient

Imagen noticia

Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats pel Carter Reial, el Mag Rubisenc i l’Estel que els ha de guiar, arribaran divendres a la tarda a les 18 hores a Rubí. L’Escardívol serà el lloc on Ses Majestats els Reis apareixeran per art de màgia per tal que l’alcaldessa de Rubí els lliuri les claus que han d’obrir les portes de totes les cases de la ciutat. D’aquesta forma, els tres Reis d’Orient podran entrar a les llars dels rubinencs per deixar-los els regals que han demanat.

Però abans de l’arribada de la nit, Melcior, Gaspar i Baltasar seran les grans estrelles de la Cavalcada de Reis, un dels esdeveniments més multitudinaris de la ciutat i molt esperat pels rubinencs, especialment pels més petits. L’Estel guiarà i obrirà el camí de la desfilada, que comptarà amb més d’una vintena d’elements. El Mag Rubisenc, el Carter Reial, Melcior, Gaspar i Baltasar seran els grans protagonistes, però també hi haurà carboners, planetes, cavalls il·luminats, torxes, música, coets o fades.

Tampoc hi faltaran els tradicionals caramels, que es llençaran al principi i al final de la rua, per garantir la seguretat de tothom, i que són sense gluten.

Entre les novetats respecte a altres anys, cal destacar que s’han millorat els trons de les carrosses per tal que Ses Majestats estiguin més còmodes, hi haurà nous efectes especials i s’ha millorat la il·luminació. Tot plegat, farà que “les carrosses siguin més boniques”, segons ha explicat el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez.

Es retiraran les jardineres
La Cavalcada arrencarà des de l’Escardívol a les 18.30 hores i té previst recórrer els carrers Cadmo, Prat de la Riba i Rafael Casanova, el passeig Francesc Macià, l’avinguda Barcelona, la rambleta Joan Miró, el passeig de Les Torres, l’avinguda de Can Cabanyes, el passeig del Ferrocarril, els carrers Monturiol, Mare de Déu de Fàtima i Tres d’Abril, la carretera de Sant Cugat, els carrers Joan Maragall, Bartrina, Lluís Ribas i Cervantes i després novament pels carrers més cèntrics per finalitzar a la plaça del Doctor Guardiet al voltant de les 21 hores.

Per facilitar que les carrosses puguin creuar l’illa de vianants, l’Ajuntament haurà de retirar les jardineres que va instal·lar fa uns dies per motius de seguretat.

Com és tradició, l’estada dels Reis d’Orient a la ciutat finalitzarà amb l’adoració al pessebre vivent, que tindrà lloc a la plaça del Doctor Guardiet quan finalitzi la Cavalcada. En aquest punt, des de les 19 hores hi haurà una companyia per amenitzar l’espera a Ses Majestats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *