El Can Mir vol impulsar una lliga escolar de futbol d’infants amb diversitat funcional

marihuana
Detingut un rubinenc que tenia una plantació de marihuana a Olesa de Montserrat
16 de junio de 2021
vacuna
Un 42% de la població de Rubí ha rebut la primera dosi de la vacuna
17 de junio de 2021

El Can Mir vol impulsar una lliga escolar de futbol d’infants amb diversitat funcional

El Club Escola de Futbol Can Mir s’ha adreçat als ajuntaments que formen part del Consell d’Esports del Vallès Occidental-Terrassa per demanar-los que impulsin una lliga de futbol per a infants amb diversitat funcional als Jocs Escolars.

El club fa 5 anys que treballa en aquest àmbit en col·laboració amb el CE Horitzó i ja té dos equips sèniors que competeixen a la WeLeague7, dos més de nens amb Síndrome de Down i un altre de nens amb autisme. L’experiència amb aquests equips ha estat molt positiva i ha evidenciat la demanda per part d’aquests col·lectius, que a través de l’esport milloren la seva interrelació, l’autoestima, la comunicació interpersonal o les habilitats socials, entre altres. El Can Mir vol ara fer un pas més i que aquests equips infantils puguin competir, com la resta d’equips de futbol de la ciutat.

Segons ha explicat el club, l’Ajuntament de Rubí ha donat suport a la iniciativa i l’Ajuntament de Terrassa també s’ha mostrat interessat.

L’objectiu de tot plegat és que els infants amb diversitat funcional puguin competir jugant a futbol, més enllà de participar en entrenaments.