El CAP Anton de Borja reobre després de les obres de millora durant l’agost

Imagen noticia
Més d’una trentena d’entitats i partits participen a l’acte institucional de la Diada
11 de septiembre de 2018
Imagen noticia
Un grup belga compra Ipagsa i acomiadarà uns 60 treballadors
13 de septiembre de 2018

El CAP Anton de Borja reobre després de les obres de millora durant l’agost

Imagen noticia

El Centre d’Assistència Primària (CAP) Anton de Borja, al barri del 25 de Setembre, ha reobert les seves portes i funciona amb normalitat després que hagi estat tancat des de finals de juliol per obres de millora.

Les actuacions han permès reformar l’entrada principal de l’edifici, millorant l’accessibilitat amb la instal·lació de portes automàtiques. També s’ha renovat la zona dels consultoris d’extraccions, els boxes d’atenció i l’àrea administrativa. Mentre han durat les obres, els usuaris s’han hagut de desplaçar al CAP Sant Genís.

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, s’ha mostrat satisfeta per les actuacions de millora, tot i que ha recordat que aquest centre assistencial està pendent d’una ampliació important de les seves instal·lacions. Cal recordar que el CAP dona cobertura a una població de més de 30.000 usuaris.

Aquest projecte d’ampliació està subjecte a l’aprovació del Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM), que està pendent del vistiplau de la Comissió d’Urbanisme de Barcelona. Segons Martínez, si el POUM s’allarga en el temps, el govern apostarà per una modificació puntual del pla vigent que possibiliti construir en alçada i ampliar el centre.