L’AMPA del Rivo Rubeo reclama 56.000 euros dels pressupostos participatius

Imagen noticia
Més d’una trentena d’entitats i partits participen a l’acte institucional de la Diada
11 de septiembre de 2018
Imagen noticia
Un grup belga compra Ipagsa i acomiadarà uns 60 treballadors
13 de septiembre de 2018

L’AMPA del Rivo Rubeo reclama 56.000 euros dels pressupostos participatius

Imagen noticia

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’escola Rivo Rubeo han demanat explicacions a l’Ajuntament sobre la decisió final de no destinar cap dels 150.000 euros destinats a pressupostos participatius al seu projecte de camí segur escolar. El projecte proposat per l’entitat, pressupostat en 150.000 euros, ha quedat segon en les votacions amb 102 suports, per darrere de la remodelació de la pista de Can Ximelis, amb 103 vots, amb un pressupost de 94.380 euros.

Tot i això, els diners que sobren del primer projecte, no es destinaran al camí segur del Rivo Rubeo, sinó a les propostes que han quedat en tercer i quart lloc: una prova pilot d’il·luminació intel·ligent i reposar l’arbrat mort. En un comunicat, l’AMPA ha explicat que ha contactat amb l’Ajuntament per demanar «poder disposar dels gairebé 56.000 euros que pertoquen a l’opció més votada i així poder executar algunes de les accions que es descriuen al projecte i que permetria millorar l’accés al barri i el desplaçament de forma autònoma i segura de l’alumnat».

L’AMPA del Rivo Rubeo també ha recordat que el projecte es va presentar l’any 2016 i va ser guanyador del segon Premi Civisme, però que encara no s’ha iniciat cap accés segur al centre educatiu, tret d’alguns reductors de velocitat.

Per la seva part, l’Ajuntament de moment no ha fet cap comentari respecte a la reclamació de l’entitat.