El carnet de la Deixalleria serà virtual i permetrà descomptes de fins al 20% en la taxa de residus

Imagen noticia
Arrenquen les obres d’adequació de la cruïlla entre la C-1413 i l’avinguda Molí de la Bastida
14 de enero de 2020
Imagen noticia
Mostra al Celler sobre el patrimoni industrial català recuperat
16 de enero de 2020

El carnet de la Deixalleria serà virtual i permetrà descomptes de fins al 20% en la taxa de residus

Imagen noticia

Les persones que es vulguin beneficiar de reduccions fiscals en la taxa de residus poden fer servir el nou carnet de la Deixalleria. Fins ara, aquest carnet era físic, però a partir d’aquest any l’Ajuntament ha impulsat un carnet virtual que permetrà consultar el percentatge de reducció de la taxa a través de la plataforma https://rubi.deixalleria.cat. Amb un mínim de 3 aportacions a la Deixalleria es farà un descompte del 3%, amb un increment d’un 1% per cada visita per dipositar residus. En un any, es poden acumular un màxim d’un 20% de descompte, en cas que es facin 20 visites.

Les reduccions de la taxa només s’aplicaran per llençar materials que no es puguin deixar als contenidors que hi ha al carrer. És a dir, que hauran de ser residus com oli, ferros i metalls voluminosos, vidre pla, fibrociment amb amiant, electrodomèstics, ferralla, runa, pneumàtics, branques i restes d’esporga, material electrònic, vernissos, dissolvents, roba i calçat, mobles, fusta i altres residus especials.

Per fer el carnet caldrà donar un correu electrònic a la Deixalleria, on s’enviarà el carnet virtual.

Després, en cada visita s’haurà d’ensenyar una captura o bé el carnet imprès. Per aquelles persones que tinguin dificultats o no tinguin accés a internet, els treballadors de la Deixalleria els ajudaran amb el procés.