El Celler acull aquest cap de setmana la 6a edició del festival de microteatre

David Jiménez queda setè al Campionat d’Espanya Sub-23 en els 60 m
22 de febrero de 2022
L’AUP vol impulsar un projecte per recuperar el paper de les dones rubinenques a la història
23 de febrero de 2022

El Celler acull aquest cap de setmana la 6a edició del festival de microteatre

Redacció

‘Addictes al microteatre’, el festival de microteatre de Rubí, arriba aquest cap de setmana a la 6a edició, després de dos anys d’absència per la pandèmia. El Celler serà l’espai on es durà a terme el festival, organitzat per la companyia rubinenca Tiamat Teatre, que enguany té com a lema ‘Donem vida al microteatre’ i oferirà sis espectacles diferents.

El festival arrencarà dissabte 26 de febrer amb passis a les 17.30 h i a les 18.30 h, on es podran veure les obres ‘Glandel i Clitorela’, de la companyia La Sibil·lina; ‘Polis! La gestació d’un programa televisiu’, del grup teatral Fata Morgana, i ‘Èthika’, de la compnyia Peixospeixeres. 

Diumenge, el festival oferirà dos passis més, a les mateixes hores, on es podran veure els muntatges ‘Esto no es una peli de Tarantino’, de la companyia Escena 13, ‘Soy (como) un Animal’, del grup Little Ainara i ‘Equinocci’, de la companyia Lamot Art. 

La reserva d’entrades gratuïtes per assistir al festival es pot fer a través de [email protected], indicant el nom de totes les persones que hi assistiran, el dia i l’horari del passi. 

Tiamat Teatre recorda que ‘Addictes al microteatre’ és un festival de teatre jove que va néixer amb dos objectius clars: donar visibilitat a les companyies joves i aconseguir fer xarxa entre elles. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES