La Sala acull ‘Alguns dies d’ahir’, una comèdia dramàtica al voltant de l’1 d’octubre

vacuna
Retorna el confinament comarcal després d’un empitjorament general de l’epidèmia
8 d'abril de 2021
escacs
Comença el Campionat Escolar d’Escacs de Rubí
9 d'abril de 2021

La Sala acull ‘Alguns dies d’ahir’, una comèdia dramàtica al voltant de l’1 d’octubre

El teatre municipal La Sala acollirà aquest diumenge 11 d’abril a les 18.30 h la posada en escena de l’obra Alguns dies d’ahir escrita per Jordi Casanovas i dirigida per Ferran Utzet. La representació és una comèdia dramàtica ambientada en Catalunya durant els mesos de setembre i octubre de 2017, al voltant del referèndum d’autodeterminació.

Interpretada per Miriam Iscla, Abel Folk, Marta Ossó, a Alguns dies d’ahir, una família veu capgirada la seva quotidianitat amb els fets polítics que s’esdevenen a Catalunya durant els mesos de setembre i octubre de l’any 2017.

La Rosa, el Jaume i els seus fills, la Laura i el Jofre, es retrobaran al menjador de casa seva en cinc ocasions. Cinc “dies després”. Cinc dies posteriors a moments que van marcar aquells mesos. En aquestes cinc jornades, compartiran els dubtes, les preguntes, els anhels i els patiments que els va provocant tot allò que se succeeix als carrers.

Al voltant de la taula, tots ells aprendran a comprendre els pensaments i les postures dels altres, faran tot l’esforç possible per conversar i entendre’s i hauran de trobar la manera de perdonar les faltes i de guarir les ferides que els hagin produït tots aquests dies dins d’aquest llarg viatge polític i emocional. Com és habitual, les entrades ja estan a la venda i caldrà complir totes les restriccions vigents per evitar la propagació de la covid-19.

Deixa un comentari