El Celler acull la primera edició de la Fira del Vi Jove aquest cap de setmana

Obertes les inscripcions pels Casals d’Infants Diaris del Teresa Altet i el 25 de Setembre
6 de julio de 2022
atur
Rubí registra una rebaixa de l’atur de prop de 150 persones respecte al mes anterior
7 de julio de 2022

El Celler acull la primera edició de la Fira del Vi Jove aquest cap de setmana

Rubí acollirà aquest cap de setmana l’estrena de la Fira del Vi Jove de Rubí, que aplegarà els millors vins joves de Catalunya al Celler. La ciutadania podrà tastar per primer cop en un esdeveniment col·lectiu els vins de l’última verema que han estat guardonats amb un Premi Vinari. 

La Fira del Vi Jove inclourà sis estands dels cellers guanyadors dels premis en les categories de vi blanc jove, vi rosat jove, vi negre jove, escumós jove rosat i escumós jove blanc. A més dels sis cellers premiats, la ciutadania també hi trobarà les tapes gastronòmiques del Mercat Municipal, les bodegues rubinenques Rosàs i Vinalium i música local. 

L’horari d’aquesta edició d’estiu s’allarga als vespres per aprofitar la llum solar i evitar les hores de més calor. La proposta obrirà a la ciutadania el 8 de juliol de 19 h fins a la mitjanit, el 9 de juliol d’11 h a 14 h i de 19 h a 1 h i el 10 de juliol  d’11 h a 15 h.

Per aquest divendres, s’ha programat un Tast de vins amb Premis Vinari dels Vins Joves 2022 maridats amb formatges (20 h) i les actuacions de Rudith PD (20 h) i Groovy Joy (22 h).

El dissabte la música prendrà protagonisme també al matí amb l’actuació de Shake a Leg Sound System (12 h). Acme Funk oferirà una sessió de Black grooves (20 h) i Rosantique Pin Up DJ & Singer tancarà les propostes musicals de dissabte. Hi haurà tasts dels vins Premis Vinari dels Vins Joves 2022 (13 h i 19.30 h) i Bodegas Rosàs oferirà el seu tradicional tast a cegues (21 h). El diumenge Much Boogaloo posarà música al matí (12 h) i el tast guiat permetrà provar vermuts guardonats amb Premis Vinari (13 h). Tots els tastos guiats requereixen inscripció prèvia.

L’accés a la fira és lliure i gratuït i les copes i els tokens, que permeten obtenir consumicions, es vendran durant el cap de setmana al Celler.