El Cementiri amplia el seu horari d’obertura amb motiu de la celebració de Tots Sants

L’Ajuntament multa l’empresa Rensika amb 3.000 euros per males olors
21 de octubre de 2022
Veïns per Rubí proposa crear una nova aplicació per comunicar incidències a la via pública
21 de octubre de 2022

El Cementiri amplia el seu horari d’obertura amb motiu de la celebració de Tots Sants

Coincidint amb la festivitat de Tots Sants, el Cementiri municipal de Rubí ampliarà l’horari d’obertura entre el dilluns 24 d’octubre i el dimecres 2 de novembre. Les persones interessades a visitar la instal·lació hi podran accedir des de les 9 h del matí i fins a les 18 h de la tarda. A partir del dijous 3 de novembre es recuperarà l’horari habitual: de dilluns a dissabte, de 9 a 13 i de 15 a 18 h; i diumenges i festius de 9 a 14 h.

Cementiri de Rubí
Milers de rubinencs visiten els seus difunts per la festivitat de Tots Sants. / Ajuntament-Lali Puig

Enguany, la Pregària de Difunts i Benedicció de Sepultures que ofereix habitualment el mossèn de la parròquia de Sant Pere amb motiu d’aquesta festivitat tindrà lloc el dimarts 1 de novembre a les 16.30 h al mateix Cementiri. La capella romandrà oberta per poder dipositar espelmes des d’aquest dissabte 22 d’octubre. El dia de Tots Sants i les jornades prèvies a aquesta data, el Cementiri s’ambientarà amb l’audició de música clàssica.

Reforç del sevei d’autobús
Durant tota la jornada del dimarts 1 de novembre hi tornarà a haver un servei especial d’autobús urbà que connectarà la rambleta de Joan Miró (davant de l’edifici Rubí Forma) amb el Cementiri. Aquest servei serà gratuït per a tots els usuaris i usuàries i funcionarà entre les 9 i les 18 h, amb una freqüència de pas de 15 minuts.

Les parades d’aquest servei especial d’autobús per Tots Sants, són, en sentit cementiri, rambleta de Joan Miró, rotonda de l’Escardívol, CAP Mútua de Terrassa, c. Zamenhoff, c. Bailén, C-1413a, Can Rosés industrial i Cementiri.

Per la seva banda, en sentit centre, les parades seran Cementiri, Can Rosés industrial, C-1413a, c. Bailén, c. Sardana, c. Pau Claris, c. Cadmo, Bullidor, c. Sant Joan, c. Espoz i Mina i rambleta de Joan Miró.

Guia orientativa davant una defunció
L’Ajuntament de Rubí va editar, fa uns anys, una guia per orientar i acompanyar els rubinencs i les rubinenques que hagin de fer front a la mort d’un ésser estimat. Es tracta d’una eina que ofereix informació sobre els tràmits que cal realitzar just després de la defunció, els aspectes que cal tenir en compte a l’hora de preparar el funeral, així com consells per afrontar el dol de la millor manera possible.


La guia, que es pot consultar i descarregar a l’apartat de Serveis funeraris del web municipal, també es pot aconseguir en format imprès al mateix Cementiri

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *