El cementiri amplia l’horari coincidint amb Tots Sants

Jorge Portela publica una nova novel·la: ‘Hilo Rojo’
22 de octubre de 2021
homenatge covid
Rubí inaugura un espai memorial per les víctimes de la covid-19
25 de octubre de 2021

El cementiri amplia l’horari coincidint amb Tots Sants

Coincidint amb la festivitat de Tots Sants, el cementiri ampliarà l’horari d’obertura entre aquest dissabte i l’1 de novembre. Les persones interessades a visitar la instal·lació hi podran accedir des de les 9 h del matí fins a les 18 h de la tarda. A partir del 2 de novembre, es recuperarà l’horari habitual: de dilluns a dissabte, de 9 h a 13 h i de 15 h a 18 h i els diumenges i festius de 9 h a 14 h.

Enguany, es recupera la pregària de difunts que ofereix habitualment el mossèn de la parròquia de Sant Pere amb motiu d’aquesta festivitat, ja que l’any passat no es va poder celebrar per la covid-19. El respons tindrà lloc d’1 de novembre a les 17 h al cementiri, que durant aquests dies estarà ambientat amb música clàssica.

Reforç del servei d’autobús

Durant tot el dia 1 de novembre, hi haurà un servei especial d’autobús urbà que connectarà la rambleta Joan Miró, davant del Rubí Forma, amb el cementiri. El servei serà gratuït per a tots els usuaris i funcionarà entre les 9 h i les 18 h amb una freqüència de pas de 15 minuts.

Les parades del servei són en sentit cementiri: rambleta Joan Miró, rotonda de l’Escardívol, carretera de Terrassa (CAP Mútua), carrer Zamenhoff, carrer Bailén, C-1413, Can Rosés Industrial i Cementiri. Les parades en sentit centre són: Cementiri, Can Rosés Industrial, C-a1413, carrer Bailén, carrer Sardana, carrer Pau Claris, carrer Cadmo, Bullidor, carrer Sant Joan, carrer Espoz i Mina i rambleta Joan Miró.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *