El cementiri amplia el seu horari habitual amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Imagen noticia
Presentació del llibre il·lustrat ‘Qui soc avui?’ a Lectors al tren! Espai de llibres
25 de octubre de 2018
Imagen noticia
El Congrés Rubí Brilla apunta l’economia circular com l’impuls definitiu pel canvi de model energètic
29 de octubre de 2018

El cementiri amplia el seu horari habitual amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Imagen noticia

Com és tradicional per Tots Sants, el cementiri municipal de Rubí ha ampliat el seu horari des d’aquest dilluns i fins a l’1 de novembre, ambdós inclosos. L’horari d’obertura d’aquests dies és des de les 9 del matí i fins a les 18 hores. A partir del divendres 2 de novembre es recuperarà l’horari habitual (de dilluns a dissabte, de 9 a 13 hores i de 15 a 18 hores; i diumenges i festius de 9 a 14 hores).

Del 27 d’octubre a l’1 de novembre, l’ambientació al cementiri es farà, com cada any, mitjançant l’audició de música clàssica.

Reforç del servei d’autobús per Tots Sants i desplaçament gratuït
Durant tota la jornada de l’1 de novembre hi haurà un servei especial d’autobús urbà que connectarà la rambleta de Joan Miró (davant de l’edifici Rubí Forma) amb el cementiri. Aquest servei serà gratuït per a tots els usuaris. El servei funcionarà entre les 9 i les 18 hores i la freqüència de pas serà de 15 minuts.

Les parades d’aquest servei especial d’autobús per Tots Sants són, en sentit cementiri, rambleta de Joan Miró, rotonda de l’Escardívol, carretera de Terrassa (CAP Mútua de Terrassa), carrer Zamenhoff, carrer Bailén, C-1413a, Can Rosés industrial i cementiri. De tornada, les parades seran Can Rosés industrial, C-1413a, carrer Bailén, carrer Sardana, carrer Pau Claris, carrer Cadmo, Bullidor, carrer Sant Joan, carrer Espoz i Mina i rambleta de Joan Miró.

Pregària pels difunts
D’altra banda, la pregària pels difunts que ofereix habitualment el mossèn de la parròquia de Sant Pere amb motiu d’aquesta festivitat tindrà lloc l’1 de novembre a les 17 hores al mateix cementiri. El 2 de novembre, a les 20 hores, se celebrarà la Santa Missa en sufragi pels difunts de l’any, a la qual la comunitat cristiana convida especialment les famílies que durant l’últim any han perdut un ésser estimat.