Es reuneix la Taula de la Diversitat Funcional

Imagen noticia
La sensibilització i la denúncia centren la celebració del Dia contra la violència masclista
15 de noviembre de 2019
Imagen noticia
La 17a Diada Sardanista de Rubí, que oferirà una audició i un concert, arriba diumenge
19 de noviembre de 2019

Es reuneix la Taula de la Diversitat Funcional

Imagen noticia

Fa uns dies es va reunir al Rubí Forma la Taula de la Diversitat Funcional de Rubí per informar les diferents entitats de les propostes que el consistori està desenvolupant en aquest àmbit.

Així, els col·lectius i entitats que en formen part, van conèixer aquelles accions del Pla d’atenció integral a les persones amb discapacitat i diversitat funcional que s’estan duent a terme, com ara la creació d’un registre de persones amb diversitat funcional a Rubí, la posada en marxa d’un dispositiu per a l’ocupació de persones amb discapacitat a través del programa SIOAS o les accions per formar vetlladors.

També es va parlar sobre el pròxim trasllat de l’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional a les dependències de l’OAC de Les Torres, de l’ampliació de places als Serveis d’Atenció Diürna i al Centre Especial de Treball de Font del Ferro o de la creació d’una xarxa de recursos de lleure per a aquest col·lectiu.

La taula, en la qual hi van ser presents l’alcaldessa, Ana M. Martínez, i la regidora de Serveis Socials, Yolanda Ferrer, també va tractar la pròxima celebració del Dia Internacional de les Persones amb Diversiat Funcional, que com és habitual se celebrarà amb una gran festa a la plaça Doctor Guardiet l’1 de desembre.