El concert de l’Agrupació Musical Segle XXI repassarà bandes sonores de Hollywood

Las Migas: Sabor mediterrani amb aroma de flamenc
27 de junio de 2018
Imagen noticia
L’Antonio José més emotiu, a l’espectacle inaugural
29 de junio de 2018

El concert de l’Agrupació Musical Segle XXI repassarà bandes sonores de Hollywood

Imagen noticia

Arriba la Festa Major de la ciutat i amb aquesta, el tradicional concert de l’Agrupació Musical Segle XXI, que enguany tindrà lloc el dissabte 30 de juny a les 12 hores al teatre municipal La Sala.

Enguany, el concert, que és d’entrada gratuïta, porta per títol ‘Entre les estrelles’, ja que oferirà un recorregut per diverses bandes sonores de pel·lícules de Hollywood. Entre aquestes, la de l’oscaritzada ‘La La Land’, un recull de música de ‘westerns’ anomenat ‘Moment for Morricone’, passant pel blues dels ‘Blues Brothers’ o ‘On the street where you live’ del musical May Fair Lady.

L’actuació de la banda també inclourà bandes sonores de videojocs com ‘Assassin’s Creed Revelations’ o musicals clàssics com ‘Man of la Mancha’. Algunes de les peces estaran interpretades per la banda i cantades per diversos solistes de la formació com Toni Martí i Mary López.

El concert també comptarà amb una peça inèdita del compositor i director de la banda, Lluís Calduc, ‘Amanecer’. Un any més, els vint-i-cinc músics de la banda de l’Associació Rubí Musical Segle XXI ompliran La Sala amb una de les ofertes musicals més glamurosa d’aquesta Festa Major.