El Mag Lari presentarà a La Sala la seva ‘Dolce vita’, un xou ple d’il·lusions

Las Migas: Sabor mediterrani amb aroma de flamenc
27 de junio de 2018
Imagen noticia
L’Antonio José més emotiu, a l’espectacle inaugural
29 de junio de 2018

El Mag Lari presentarà a La Sala la seva ‘Dolce vita’, un xou ple d’il·lusions

Imagen noticia

El teatre municipal La Sala acull aquest dissabte 30 de juny a les 22 hores l’espectacle ‘Dolce Vita’ del Mag Lari, en el marc de la programació de la Festa Major.

En aquest nou muntatge, el Mag Lari explica les seves arrels italianes per desplegar els sorprenents números de màgia. Els espectadors són traslladats a un autèntic viatge per Itàlia, en què el mag imparteix de guia per partida doble, com a il·lusionista i com a gran ‘xouman’.

Es tracta d’una sorprenent i original posada en escena fruit de la inspiració combinada de la pel·lícula ‘Dolce Vita’, de Federico Fellini, i l’èxit musical de Ryan Paris.

Una hora i mitja plena de màgia visual i participativa, on de nou el públic s’enganxa des del primer minut amb tot el que envolta el muntatge: els números, llums espectaculars, efectes molt aconseguits, molta complicitat amb l’espectador, el vestuari i la música italiana, des de balades fins a òpera.

‘Dolce Vita’ és un espectacle per a tots els públics, ambientat en paisatges d’Itàlia, amb un xou àgil i divertit en què la ironia i l’humor repassen els tòpics més simpàtics que s’atribueixen a la cultura i la societat del país transalpí.

Les entrades per veure la funció tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir a la taquilla i a Ticketea.