Les tendències de circ i dansa més emergents, a la plaça del Celler

Las Migas: Sabor mediterrani amb aroma de flamenc
27 de junio de 2018
Imagen noticia
L’Antonio José més emotiu, a l’espectacle inaugural
29 de junio de 2018

Les tendències de circ i dansa més emergents, a la plaça del Celler

Imagen noticia

En el marc de la Festa Major, el Celler acull un Cicle de Circ i Dansa Contemporània amb el qual es vol fer arribar al gran públic les tendències de circ i dansa més emergents. En aquesta tercera edició del cicle, s’ofereixen quatre propostes escèniques arribades del País Basc, Andalusia i Catalunya.

El cicle ha arrencat aquest dijous 28 de juny a les 23 hores amb l’espectacle ‘Etxea/Casa/Home’ del grup basc Aimar & Cia. Es tracta d’un espectacle de teatre -circ que combina les tècniques de clown, perxa xinesa, acrobàcia i equilibri. En el muntatge, per a tots els públics, el protagonista és un estrany personatge que s’enfronta als seus fantasmes en un viatge de creixement personal. Unes 140 persones van gaudir de la proposta, que es va haver de traslladar a l\’interior del Celler pel temps inestable.

La companyia de Granada Vaivén Circo, Premi Nacional de Circ 2016, portarà divendres 29 de juny a les 23 hores l’espectacle ‘DES-Hábitat’. Es tracta d’un muntatge gestual, de coreografies de circ, que parla des de l’acrobàcia i la dansa i incorpora elements flamencs. El cicle continuarà dissabte 30 a les 23 hores amb l’espectacle ‘Flou Papagayo’ de Mumusic Circus, una companyia catalana amb gran trajectòria d’espectacles de circ contemporani. En aquest muntatge, tres caràcters sensibles i caòtics peregrinen circularment en una pista de circ eterna i universal.

‘Los Herrerita’, amb la proposta ‘Circ a les Golfes’, clouran el cicle el diumenge 1 de juliol a les 19 hores. Es tracta d’un taller de circ per a tota la família de la mà d’artistes que treballen en diferents companyies professionals i on el públic podrà fer de trapezista, caminar damunt d’un fil d’equilibrista, anar en monocicle, fer malabars o fer girar un plat xinès.