El CRAC acull aquest cap de setmana la 3a Escola d’estiu d’acció social, crítica i transformadora

Imagen noticia
L’Ingrés Mínim Vital ja es pot sol·licitar a la Seguretat Social
15 de julio de 2020
Imagen noticia
Rubí comptarà amb una Escola d’Hostaleria ubicada a la segona planta del Mercat
20 de julio de 2020

El CRAC acull aquest cap de setmana la 3a Escola d’estiu d’acció social, crítica i transformadora

Imagen noticia

El Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) acull aquest cap de setmana la 3a edició de l’Escola d’estiu d’acció social, crítica i transformadora, organitzada pel col·lectiu Baladre. Enguany, el títol de l’Escola és ‘Per una acció social emancipadora!’.

Després de dos anys organitzant-se a Saragossa, ara la Coordinadora Baladre porta l’Escola a Rubí. Les jornades arrencaran aquest divendres 17 de juliol a partir de les 18 h, amb l’acollida i inscripcions dels participants i l’obertura de l’edició. Com a inauguració de l’Escola, tindrà lloc la xerrada-col·loqui ‘Respostes al col·lapse: les del poder i les de sota’. Tant dissabte com diumenge hi haurà possibilitat de sopar per 5 euros.

Dissabte, de 10 h a 12 h, s’organitzarà una taula d’experiències i treballs en grup entorn de la defensa de la cosa comuna des de l’antiracisme i de 12.30 h a 14 h, una nova taula i treball conjunt sobre l’autoorganització a l’espai rural.

Ja a la tarda, la dinàmica serà com la del matí, però de 16 h a 18 h s’aprofundirà en el dret a l’habitatge, l’okupació i l’autogestió i de 18.30 h a 20.30 h es plantejarà la qüestió dels feminismes comunitaris i la renda bàsica de les iguals. Després del sopar, la jornada finalitzarà amb l’actuació de música i poesia de Las niñas de la Brecha. Diumenge de 10.30 h a 12 h, els participants posaran en comú tot el treball realitzat a l’Escola.

D’altra banda, durant les jornades es presentaran dos llibres, fruit de les dues anteriors edicions de l’Escola: ‘Sino hubiera privilegios no habría miserias’ i ‘Tiempos en colapso. Los pueblos en movimento’. / DdR