El CRAC impulsa un concurs per triar la imatge del seu 10è aniversari

campanya comercial
Darrers dies per utilitzar els vals de descompte de la campanya ‘Rubí s’ho val’
3 de marzo de 2021
dictat solidari
El Dictat Solidari s’emmarca en el Dia de la Dona i es farà a través de Ràdio Rubí
3 de marzo de 2021

El CRAC impulsa un concurs per triar la imatge del seu 10è aniversari

El Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) posa en marxa un concurs per seleccionar la imatge de la celebració del desè aniversari de la seva fundació, que va ser el 2011. Al certamen hi podrà participar tothom que vulgui i la participació pot ser individual, però també col·lectiva.

Pel que fa als requisits, es poden presentar un màxim de tres propostes que han de ser originals i inèdites i la temàtica ha d’estar relacionada amb l’activitat del projecte i els 10 anys de dinamització de la ciutat. La tècnica i l’estil són lliures i les imatges han de ser concebudes per ser impreses en blanc i negre o en color. S’ha de presentar en format digital i s’ha de poder adaptar a diferents materials de difusió. Al cartell hi ha de constar el text ’10 anys [aquí es pot afegir qualsevol frase relacionada amb el projecte cultural del Crac!].

Les propostes s’hauran d’enviar per correu electrònic a [email protected] amb l’assumpte Nom_Concurs10èAniversariCrac!. El període de presentació de cartells finalitzarà el 23 d’abril, diada de Sant Jordi.

El jurat estarà compost per la junta del CRAC, treballadores i socis de l’entitat. La junta i les treballadores escolliran 10 finalistes i es farà una exposició durant 20 dies a partir del 5 de maig. Entre les 10 imatges finalistes, els socis triaran per majoria simple la imatge que representarà el 10è aniversari del projecte cultural. La votació serà presencial mostrant el carnet.

El premi del concurs és un cartell de la imatge imprès, marxandatge i una cistella de fruita i verdura d’Ecobòdum.