El Dictat Solidari s’emmarca en el Dia de la Dona i es farà a través de Ràdio Rubí

crac
El CRAC impulsa un concurs per triar la imatge del seu 10è aniversari
3 de marzo de 2021
la infanticida
L’òpera electrònica ‘Infanticida’, de Clara Peya i Marc Rosich, s’estrena a Rubí
3 de marzo de 2021

El Dictat Solidari s’emmarca en el Dia de la Dona i es farà a través de Ràdio Rubí

Fa 9 anys que diverses entitats impulsen el Dictat Solidari. / Ajunament-Lali Álvarez

Ràdio Rubí emetrà el 9 de març la 9a edició del Dictat Solidari i Coeducatiu, organitzat pel Servei Local de Català, el Pla Educatiu d’Entorn, l’Ajuntament de Rubí i l’emissora municipal. En aquesta ocasió, l’activitat es desenvoluparà exclusivament a través de Ràdio Rubí per les restriccions sanitàries. La proposta s’adreça als centres educatius, a l’alumnat de català per adults i a la ciutadania en general. Es podrà seguir en directe a les 10.15 h a www.radiorubi.fm i en diferit a través del podcast del programa Rubí al Dia.

El text que es llegirà serà un fragment d’un conte de Raquel Díaz Reguera que parla de la llibertat de decisió de les nenes i joves, motiu pel qual el Dictat Solidari del 2021 queda emmarcat dins dels actes del Dia de la Dona.

L’activitat s’iniciarà amb una lectura a velocitat normal, seguida d’un dictat i d’una nova lectura final. Les persones que segueixin en directe el dictat, podran participar en el sorteig d’un lot de llibres responent a preguntes sobre el text a través del telèfon 93 588 11 54. La correcció de l’exercici es podrà consultar a la pàgina web del Centre de Normalització Lingüística de Rubí i Terrassa i al web de Ràdio Rubí.

Pel format d’enguany, el Dictat Solidari no farà la tradicional recollida d’aliments. No obstant això, els organitzadors conviden a la ciutadania a mantenir el caràcter solidari del dictat col·laborant individualment amb Càritas, Creu Roja, ASAV, Frater-Nadal i Rubí Solidari.