El GCMR-CER presenta el seu nou butlletí amb l’elefant Bòdum i el fotògraf Josep M. Roset com a protagonistes

Imagen noticia
Campanya nadalenca per estimular les compres entre el comerç local
19 de diciembre de 2018
Imagen noticia
El públic rubinenc gaudeix de clàssics de l’òpera durant la Cantada Popular
24 de diciembre de 2018

El GCMR-CER presenta el seu nou butlletí amb l’elefant Bòdum i el fotògraf Josep M. Roset com a protagonistes

Imagen noticia

El Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí-Centre d’Estudis Rubinencs (GCMR-CER) va presentar dijous a la tarda a la Sala Noble de l’Ateneu el seu nou Butlletí. La publicació, que arriba al número 74, compta amb un reportatge sobre el 40è aniversari de l’emblemàtic elefant Bòdum, escrit per l’escultor Pep Borràs, creador de la figura que s’ha convertit en tot un referent identitari a la ciutat.

També inclou un reportatge que el butlletí dedica al fotògraf Josep Ma. Roset, recent Creu de Sant Jordi per la seva dedicació a la fotografia i pel llegat que deixa a la ciutat.

La presentació va arrencar amb una breu xerrada introductòria a càrrec del seu responsable, Jordi Vilalta i de Jordi Font, un dels autors del reportatge sobre troballes arqueològiques a Can Ramoneda.

La vintena de persones assistents també van poder conèixer altres temes inclosos al Butlletí com els gravats inèdits de l’església de Sant Pere o algunes curiositats dels rellotges locals que antigament es trobaven a les façanes dels campanars i ajuntaments. A més, com és habitual, la publicació es completa amb el noticiari d’actes sempre dedicats a la història local.