El govern nega cap irregularitat en la contractació i defensa la pressumpció d’innocència

Imagen noticia
L’Oficina Municipal d’Escolarització entra en funcionament
30 de enero de 2019
Cartes de la ciutadania
1 de febrero de 2019

El govern nega cap irregularitat en la contractació i defensa la pressumpció d’innocència

Imagen noticia

L’executiu local ha negat cap irregularitat en la contractació de la cap de Recursos Humans de l’Ajuntament i ha assegurat que aquesta «s’ha dut a terme de forma reglada», i que «continua sent un A2 i per aquest motiu s’usa la fórmula de l’assignació temporal i provisional de funcions» amb una data de finalització. Una praxi, segons el consistori, que és del tot legal i usada de forma habitual en les administracions i que s’ha adoptat «per guanyar temps i no desproveir el servei de Recursos Humans d’un/a cap de referència» davant del repte de la regularització de la plantilla actual.

Per altra banda, i respecte a la imputació de M. Ascensión Díaz en la peça 31 del Cas Mercuri, l’Ajuntament manifesta el seu respecte a «la presumpció d’innocència de les persones, que poden ser citades només en una fase prèvia d’investigació del cas sense comportar cap atribució de responsabilitat penal, ni tan sols a tall d’indici». L’Ajuntament de Rubí afegeix, a més, que la situació processal es troba ara pendent de sobreseïment.

Finalment, demana a les seccions sindicals «que no torpedinin el treball tècnic i l’ambient actual d’entesa que està permetent aconseguir grans avenços», pel que fa a la regularització de la plantilla municipal.