Maristes Rubí omple les places de Rubí per celebrar el Dia de la Pau

Imagen noticia
L’Oficina Municipal d’Escolarització entra en funcionament
30 de enero de 2019
Cartes de la ciutadania
1 de febrero de 2019

Maristes Rubí omple les places de Rubí per celebrar el Dia de la Pau

Imagen noticia

El col·legi Maristes Rubí va organitzat dimecres al migdia una activitat a tota la ciutat relacionada amb el Dia de la Pau i la No Violència Escolar. Així, totes les places de Rubí es van omplir d’escolars de Maristes que van fer diverses activitats per reivindicar un món just i en pau.

«Durant tot el matí, hem treballat a classe el tema de la pau i la no violència, hem parlat dels conflictes al món i també de la realitat dels infants», va explicar un dels professors de Maristes, Raül Cabús.

Amb diversos eslògans i idees van sortir al carrer, on van mostrar diverses pancartes i van reivindicar un món en pau: «Els eslògans els han pensat ells, cada classe n’ha triat un, nosaltres hem triat un relacionat amb l’educació, altres grups han triat temes com la guerra, els refugiats, la desnutrició, etc.» La intenció de l’activitat era «omplir totes les places de Rubí per fer arribar el missatge a més gent». Altres centres educatius també van celebrar el Dia de la Pau i la No Violència amb diferents activitats.