El govern prohibeix fumar al carrer si no es pot garantir la distància de seguretat

Imagen noticia
Rubí està de dol en el tercer aniversari de l’atemptat que va costar la vida a dos rubinencs
17 de agosto de 2020
Imagen noticia
L’Espanyol rescindeix el contracte del rubinenc Víctor Sánchez
19 de agosto de 2020

El govern prohibeix fumar al carrer si no es pot garantir la distància de seguretat

Imagen noticia

El govern de la Generalitat ha prohibit fumar a l\’aire lliure si no hi ha una distància de seguretat de dos metres com a mesura de prevenció per evitar el contagi de la covid-19. La norma ha entrat en vigor avui mateix després de la publicació del DOGC. També s\’ha restringit l\’obertura de bars i restaurants, que hauran de tancar a la 1 de la matinada i no podran admetre clients més tard de mitjanit.

D\’aquesta forma, s\’aprova la declaració d\’actuacions coordinades en salut pública entre el govern de l\’estat i les diferents comunitats autònomes per tal de respondre a la situació de risc de rebrot derivada de l\’increment de casos.

En relació a la prohibició de fumar a l\’aire lliure si no hi ha distància de seguretat, la resolució contempla aplicar-la tant al tabac com a qualsevol altre dispositiu d\’inhalació.

La resolució també recorda als ciutadans la recomanació de limitar les trobades socials fora del grup de convivència estable i que aquestes no superin les 10 persones.

Risc de rebrot elevat a la Regió Metropolitana Nord
El risc de rebrot a la Regió Metropolitana Nord, on es troba ubicada Rubí, és alt, tot i que la tendència durant els darrers dies va a la baixa. En aquesta regió, s\’han diagnosticat durant els darrers 7 dies 1.990 positius per coronavirus. La taxa de reproducció de l\’epidèmia és ara d\’1.07, el que significa que està en creixement.

Pel que fa als casos específics de Rubí, des de l\’inici de l\’epidèmia s\’han detectat 790 casos positius i hi ha comptabilitzats 5.718 casos sospitosos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *