Rubí té un risc molt alt de rebrot de coronavirus

Imagen noticia
Rubí està de dol en el tercer aniversari de l’atemptat que va costar la vida a dos rubinencs
17 de agosto de 2020
Imagen noticia
L’Espanyol rescindeix el contracte del rubinenc Víctor Sánchez
19 de agosto de 2020

Rubí té un risc molt alt de rebrot de coronavirus

Imagen noticia

El risc de rebrot del coronavirus a Rubí és molt alt, segons el mapa que elabora diàriament TV3 amb les dades aportades per la Generalitat de Catalunya i seguint els càlculs del grup de Recerca BIOCOM-SC de la UPC.

En els darrers 7 dies s\’han diagnosticat 75 casos nous i 119 en els darrers 14. La incidència acumulada durant les darreres dues setmanes és de 151,04 casos per cada 100.000 habitants. Ara mateix, la taxa de reproducció és d\’1,52, el que significa que cada persona amb covid-19 contagia de mitjana a una persona i mitja, el que vol dir que la malaltia està expandint-se per la ciutat. Altres municipis del voltant que estan en aquesta mateixa situació són Sant Quirze, Sabadell i Badia del Vallès, mentre que la resta de pobles propers tenen un risc mitjà o baix.

Pel que fa al total de casos positius des que va començar la pandèmia al març, a Rubí s\’han comptabilitzat 795. En relació als casos sospitosos, ja sumen 5.757. A la ciutat, la taxa de casos positius per cada 10.000 habitants és de 112,79.