El pilot rubinenc Jordi Torres revalida el títol de campió del món de MotoE

Doble victòria del CN Rubí en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya
17 de septiembre de 2021
camp golf
La Plataforma Reconvertim el Camp de Golf tem que l’entrada de Mercè Conesa a l’Incasòl faci perillar el projecte del parc a Can Sant Joan
21 de septiembre de 2021

El pilot rubinenc Jordi Torres revalida el títol de campió del món de MotoE

El pilot rubinenc Jordi Torres, que competeix amb l’escuderia HP Pons 40 capitanejada per Sito Pons, s’ha convertit per segon any consecutiu en el campió de la Copa del Món de MotoE. La competició es va tancar aquest cap de setmana al Misano World Circuit Marco Simoncelli.

Torres va guanyar la primera de les dues carreres restants dissabte i diumenge sortia a pista amb l’objectiu de repetir victòria i coronar-se campió de nou. Una segona cursa molt emocionant i no exempta de polèmica.

El rubinenc, celebrant la victòria. / HP Pons 40

El rubinenc va arrencar molt bé i es va distanciar dels seus rivals liderant la carrera, fins que, a només dues voltes del final, Dominique Aegerter, rival pel títol, ha reduït distàncies i ha intentat de tot per superar Torres. Ja a la darrera volta i escasses curves del final, una acció al límit del suís va provocar la caiguda de Torres.

Aegerter va entrar primer a meta i va començar a celebrar el títol, però la direcció de la cursa va obrir una investigació per l’accident i va decidir penalitzar el pilot suís amb 38 segons per l’incident. Aquesta decisió va permetre que Torres i la seva escuderia renovessin el seu títol de campions del món en MotoE.

Torres ha mostrat la seva satisfacció pel campionat i per la feina de l’equip: “Recompensa tota la feina d’aquesta carrera i de tot l’any. Darrere de mi hi ha un equip molt generós i treballador, i remem tots en la mateixa direcció, fet que fa que les coses surtin així de bé”.