El Poema de Nadal s’actualitza amb poemes nadalencs de diversos autors

Imagen noticia
Rubí es desperta amb llaços grocs als ponts del centre de la ciutat
20 de diciembre de 2017
Imagen noticia
Ventura Pons serà avui a Rubí per presentar la seva pel·lícula Sabates grosses dins el Cicle Gaudí
22 de diciembre de 2017

El Poema de Nadal s’actualitza amb poemes nadalencs de diversos autors

Imagen noticia

El Poema de Nadal, que enguany arriba a la seva setena edició, compta amb una novetat, ja que en lloc del tradicional poema de Josep Maria de Sagarra es llegirà un recull de poemes nadalencs de diversos autors, tot i que no faltarà el cant final del popular poema de Sagarra.

Entre aquests, s’han seleccionat poemes de Maria Mercè Marçal, Clementina Arderiu, Francesc Alujas, Josep Carner, JV Foix, Miquel Martí i Pol, Joan Maragall, Jacint Verdaguer, Francesc Garriga Barata, Marta Pessarrodona, Joana Raspall i Joan Salvat Papasseit.

La representació, dirigida de nou per l’actor i director rubinenc Xavier Serrat, compta amb la col·laboració de diverses entitats locals com l’Esbart Dansaire, l’Escola Municipal de Música Pere Burés, els Castellers, els Geganters, actors del Casal Popular i el grup musical Acotxat, amb la participació de Jordi Boltes, Guillem Boltó i Albert Marcos.

Una altra de les novetats d’aquesta edició és que participaran per primera vegada les tres colles de diables de la ciutat. Des d’?’mnium Rubí animen la ciutadania a assistir a aquesta escenificació i asseguren que “la lectura dels diversos poemes amb l’actuació de les diferents entitats col·laboradores oferiran un espectacle cultural innovador que anirà més enllà de les parets del teatre”.

L’entrada a la representació, que es posarà en escena aquest dissabte 23 de desembre en el teatre municipal La Sala a les 21 hores, té un cost de 5 euros. La recaptació es destinarà a finançar el programa Sortim, d’?’mnium Rubí, que té com a objectiu donar a conèixer el nostre país als aprenents i voluntaris del Voluntariat per la Llengua. En l’edició del 2017, els participants van poder visitar els principals edificis modernistes de la ciutat de Reus.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *