Puja un 18% el reciclatge de vidre a Rubí en el primer mes del concurs ‘El contenidor d’or’

Imagen noticia
Rubí es desperta amb llaços grocs als ponts del centre de la ciutat
20 de diciembre de 2017
Imagen noticia
Ventura Pons serà avui a Rubí per presentar la seva pel·lícula Sabates grosses dins el Cicle Gaudí
22 de diciembre de 2017

Puja un 18% el reciclatge de vidre a Rubí en el primer mes del concurs ‘El contenidor d’or’

Imagen noticia

Rubí participa, juntament amb onze municipis més de Catalunya, en el concurs ‘El contenidor d’or’, que busca millorar la recollida d’envasos de vidre als municipis.

En el primer mes de competició, Rubí ha aconseguit augmentar en un 18% la recollida de vidre respecte al novembre del 2016.

Aquesta xifra situa la ciutat en el tercer lloc de la classificació provisional del concurs, per darrere de Granollers, que ha augmentat la recollida un 65% i Sant Boi de Llobregat, amb un 26% d’increment.

La competició va arrencar l’1 de novembre i s’allargarà fins al 30 d’abril del 2018. Durant aquest període, cada mes es mesuren els residus de vidre que es reciclen als municipis participants i es comparen amb els reciclats durant el mateix mes que l’any anterior. La ciutat que aconsegueixi un percentatge major d’increment de la seva taxa de reciclatge de vidre serà la guanyadora.

‘El contenidor d’or’ atorgarà a la ciutat guanyadora un premi que consistirà a fer realitat un projecte. En el cas de Rubí, s’incentivarà la recollida d’oli usat Rubiclac, que impulsa l’AMPA de l’Escola d’Educació Especial de Ca n’Oriol i que consisteix en el reciclatge de l’oli usat.

Juntament amb Rubí, participen en el concurs Badalona, El Prat del Llobregat, Girona, Lleida, Sant Cugat del Vallès, Tarragona, Viladecans, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *