El PP inicia una recollida de firmes per donar suport als cossos policials

miquel segura premi
Un treball sobre desigualtat de gènere al món de l’esport guanya el Premi Miquel Segura
19 de març de 2021
oriol vallès quartet
El jazz enèrgic i arriscat d’Oriol Vallés arriba a l’Ateneu
19 de març de 2021

El PP inicia una recollida de firmes per donar suport als cossos policials

Integrants del Partit Popular, durant la roda de premsa. / M.C.

El Partit Popular (PP) ha iniciat una campanya de recollida de signatures per donar suport als cossos i forces de seguretat de l’estat, especialment arran dels aldarulls que es van produir fa uns dies al voltant de l’empresonament del raper Pablo Hasél.

El president del PP de Barcelona, Óscar Ramírez, va visitar Rubí dimecres per donar suport a aquesta campanya i defensar la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, els Mossos d’Esquadra i també els cossos policials locals: “Els violents han sortit al carrer en les principals ciutats, Sabadell, Terrassa i Barcelona, fent fogueres, llençant pedres i atacant a les forces de seguretat, a més d’assaltar comerços”, ha explicat el dirigent popular, motiu pel qual creu que cal “donar suport a les policies i exigir a les institucions que les dotin dels mitjans necessaris perquè puguin fer la seva feina”.

Ramírez ha defensat la tasca dels cossos de seguretat afirmant que són els “principals garants de l’estat democràtic de dret i les llibertats i drets dels ciutadans”.

Per la seva banda, el dirigent local del PP, Juan José Giner, ha volgut destacar el valor de la “gran tasca que fa la policia en l’àmbit ciutadà” i ha recordat que són “persones com qualsevol altra”.

A més de defensar els cossos i forces de seguretat, el partit també demana que les administracions es personin com a acusació particular contra el que han qualificat de “terroristes del carrer”.

A través dels militants i simpatitzants, el PP local ja ha iniciat aquesta campanya i qualsevol persona que vulgui signar en defensa de la policia s’ha d’adreçar al Partit Popular de Rubí. Les signatures que es recullin es faran arribar a la direcció del partit per demostrar el suport de la ciutadania als cossos policials.

Deixa un comentari