El jazz enèrgic i arriscat d’Oriol Vallés arriba a l’Ateneu

pp
El PP inicia una recollida de firmes per donar suport als cossos policials
19 de marzo de 2021
can pòlit
El Rubí d’abans: El desaparegut mas de Can Pòlit
19 de marzo de 2021

El jazz enèrgic i arriscat d’Oriol Vallés arriba a l’Ateneu

oriol vallès quartet

El quartet està format, a més de VallL’Ateneu Municipal acollirà aquest diumenge 21 de març una nova sessió del 8è Cicle de Jazz, que organitza l’entitat Jazz Rubí. En aquesta ocasió, el concert anirà a càrrec d’Oriol Vallés Quartet, una formació encapçalada pel trompetista Oriol Vallés, qui es caracteritza pel seu jazz enèrgic i amb una improvisació arriscada.

El quartet està format, a més de Vallès, per Jöel González (piano), Xavi Castillo (contrabaix) i Andreu Pitarch (bateria). L’actuació servirà per presentar el darrer treball del grup ‘More changes’, que, com assenyala la banda, és “una adaptació versus resistència, un posicionament versus reacció.

El quartet està format, a més de Vallès, per Jöel González (piano), Xavi Castillo (contrabaix) i Andreu Pitarch (bateria). L’actuació servirà per presentar el darrer treball del grup ‘More changes’, que, com assenyala la banda, és “una adaptació versus resistència, un posicionament versus reacció. En un moment de cicles crítics es planteja com a inevitable aquest pensament binari”.El quartet està format, a més de Vallès,s, per Jöel González (piano), Xavi Castillo (contrabaix) i Andreu Pitarch (bateria). L’actuació servirà per presentar el darrer treball del grup ‘More changes’, que, com assenyala la banda, és “una adaptació versus resistència, un posicionament versus reacció. En un moment de cicles crítics es planteja com a inevitable aquest pensament binari”.

La sessió, que és gratuïta, serà a les 12.30 h, però cal inscripció prèvia, enviant un mail a [email protected], perquè l’aforament està limitat.