El rubinenc Joan Díez impulsa una revista trimestral dedicada a la fotografia

Imagen noticia
Una vintena d’emprenedors reben l’ajut de Rubí Empresa per crear el seu negoci durant el 2020
27 de gener de 2021
Imagen noticia
Mag Selvin: “En 50 anys de professió he viscut anècdotes molt curioses”
29 de gener de 2021

El rubinenc Joan Díez impulsa una revista trimestral dedicada a la fotografia

Imagen noticia

El fotògraf rubinenc Joan Díez, membre del Grup Fotogràfic ‘El Gra’ ha impulsat, conjuntament amb Miquel Planchart, que s’encarregarà de la part de laboratori, i Lluís Vilanova, que s’ocuparà del disseny, una revista pels amants de la fotografia. La difícil situació actual no ha impedit a Díez complir un dels projectes que tenia com a objectiu.

Es tracta de la publicació ‘F/8 Magazín’ i és un monogràfic trimestral que es basarà majoritàriament en els països visitats per l’autor en els cinc continents. A vegades seran imatges en blanc i negre, altres en color i altres en 3D, una de les especialitats de Díez.

El primer número de la revista, editada al gener, ha estat dedicat a la ciutat de Nova York i la propera entrega, que serà el mes d’abril, portarà imatges del Vietnam.

El fotògraf rubinenc va descobrir la fotografia tridimensional ara fa tot just quatre anys. Díez ha realitzat més d’una trentena d’exposicions individuals i col·lectives arreu del país, entre les quals destaquen les incloses en els Festivals Visa Off de Perpinyà, FINEART d’Igualada o el Festival Internacional de Torelló. També ha mostrat imatges a l’Ambaixada de Xile a Madrid i ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació d’àmbit general.

Tot i que ara encara té compromeses exposicions a Arenys de Mar i Barcelona i que fins al 31 de gener continua amb l’exposició Rubí de Rock al Museu Municipal Castell de Rubí, ara ha iniciat aquest projecte pel qual ha mostrat tota la seva implicació i il·lusió.

Deixa un comentari