Una vintena d’emprenedors reben l’ajut de Rubí Empresa per crear el seu negoci durant el 2020

Imagen noticia
L’Ajuntament enquestarà la ciutadania per fer una diagnosi per elaborar el Pla de Salut de Rubí
26 de enero de 2021
Imagen noticia
El rubinenc Joan Díez impulsa una revista trimestral dedicada a la fotografia
28 de enero de 2021

Una vintena d’emprenedors reben l’ajut de Rubí Empresa per crear el seu negoci durant el 2020

Imagen noticia

Rubí Empresa ha facilitat la creació de 23 noves empreses al municipi, que donen feina a 25 treballadors durant el 2020. D’aquestes 23 empreses, 20 s’han donat d’alta a través del Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE), un servei que facilita la constitució de l’empresa, afavorint que totes les gestions necessàries es puguin tramitar de manera telemàtica.

El servei d’emprenedoria que ofereix Rubí Empresa va atendre 124 nous usuaris durant l’any passat, que valoren el servei amb una nota mitjana de 4,9 sobre 5. Malgrat l’afectació de la covid-19 en l’àmbit econòmic, es van iniciar 15 plans d’empresa i tots ells es van finalitzar amb èxit. Rubí Empresa acompanya les persones emprenedores en tot el procés de creació empresarial: la definició de la idea, la planificació del projecte i la seva realització final. Així, les persones usuàries obtenen informació general útil per a la creació de la seva empresa i orientació específica sobre els serveis que l’Ajuntament posa al seu abast. Quan ha estat necessari, també se’ls ha assessorat per ajudar-los a triar la millor opció de finançament.

A més, Rubí Empresa va supervisar durant l’any passat, 9 processos de negociació de cessió en el marc del projecte Reempresa. D’aquests, dos es van tancar amb èxit. Reempresa és una iniciativa de la patronal Cecot que es desenvolupa a les comarques de Barcelona en col·laboració amb alguns dels ajuntaments del territori i l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona.