El rubinenc José Manuel Ruiz guanya el bronze al Campionat d’Espanya de petanca

Jose Solivelles és el nou director esportiu de la UE Rubí
31 de mayo de 2022
xavier corbera
“Pare, per què vols ser alcalde?”
31 de mayo de 2022

El rubinenc José Manuel Ruiz guanya el bronze al Campionat d’Espanya de petanca


José Manuel Ruiz, membre de la Unió Petanca Las Torres-Rubí, va aconseguir el tercer lloc al Campionat d’Espanya en la modalitat individual, disputat aquest cap de setmana a Santa Susanna (Maresme). Un total de vuit jugadors de la UP Las Torres-Rubí van representar a la Federació Catalana de Petanca gràcies als resultats obtinguts al Campionat de Catalunya.


Ruiz va anar superant rondes fins a arribar a les semifinals on es va trobar amb José Luis Guasch, jugador del Castelldefels, i qui finalment va guanyar el Campionat per segon any consecutiu. El rubinenc no va fer la seva millor partida i va acabar perdent per un resultat de 3 a 13 que l’impedia l’accés a la final. Amb aquest resultat, José Manuel Ruiz va assolir un merescut tercer lloc.


Per la seva banda, Judit Renau i Nito Rodríguez no van tenir sort i no van poder superar la fase de grups. Josele Delgado i Ignacio Egea, campió i subcampió del Catalunya Individual respectivament, van caure en la partida que els hi donava accés als quarts de final. Carlos Martínez, per la seva banda, va aconseguir arribar fins a la penúltima ronda, però no va poder superar el representant de la Federació Murciana.