Tres rubinencs es proclamen campions d’Espanya amb la selecció catalana de petanca

renfe
Fins al febrer del 2023 la línia R8 només farà el trajecte entre Rubí i Granollers
25 de abril de 2022
sardanes
Bon inici de temporada de les dues colles de l’Escola Flor de Neu
26 de abril de 2022

Tres rubinencs es proclamen campions d’Espanya amb la selecció catalana de petanca

Els jugadors de la UP Las Torres-Rubí Josele Delgado i Ignacio Egea i el també rubinenc Sergi Rodríguez s’han proclamat campions al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de petanca. La competició es va disputar a Palma de Mallorca i la delegació catalana estava formada pels tres rubinencs i José María Mercado, Siscu González i Josep Cambra. 

El dissabte es va disputar la prova amb el sistema suïs internacional, que va enfrontar totes les seleccions i no va ser el millor dia de Catalunya, que va acabar en quarta posició. Però la jornada de diumenge va ser totalment diferent i la selecció catalana va demostrar el seu nivell. Es va enfrontar en semifinals a la selecció valenciana, a la qual no va donar cap opció de triomf i va guanyar totes les partides en joc. A la final, Catalunya es va enfrontar als amfitrions, la selecció balear, que no els hi va posar les coses gens fàcils. Els catalans van arribar a les dues darreres partides amb un avantatge mínim, que van saber defensar per alçar-se amb el títol.

Judith Renau i Azahara Priego acaben en quarta posició

Pel que fa a la categoria femenina, al campionat van participar les jugadores de la UP Las Torres Judith Renau i Azahara Priego. Totes dues van fer un gran paper i la selecció catalana es va classificar en quarta posició. Al contrari que en categoria masculina, les catalanes van quedar en primera posició dissabte amb el sistema suís, però l’endemà a les semifinals es van creuar amb la selecció madrilenya, contra la qual no van tenir opcions. En la partida pel tercer i quart joc, la selecció valenciana es va acabar enduent el triomf de forma ajustada.