El rubinenc Manolo Millán celebra els 100 anys

Imagen noticia
Oncolliga Rubí se suma a la celebració del Dia Mundial del Càncer de Mama amb un taller de teixir cors
19 de octubre de 2018
Imagen noticia
Víctor Baladoch guanya el primer premi Screen de La Nuu
23 de octubre de 2018

El rubinenc Manolo Millán celebra els 100 anys

Imagen noticia

Manuel Millán, més conegut com a Manolo, va celebrar dijous passat els seus 100 anys de vida amb una festa a la residència Amanecer, on viu, envoltat dels seus familiars, amics i companys de la residència. Millán també va rebre les felicitacions de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, qui li va lliurar una placa commemorativa de l’Ajuntament, i també ba rebre la Medalla centenària de la Generalitat.

Millán va néixer el 18 d’octubre del 1918 a Porcuna, un poble de Jaén, on va passar la seva infantesa treballant en un mas. Amb 17 anys va marxar com a voluntari a la Guerra Civil amb els republicans i va passar uns mesos al camp de concentració d’Argelers, a França, abans de sumar-se a la legió francesa, però l’esclat de la Segona Guerra Mundial el van fer retornar al seu poble.

Quan va conèixer la Clara, la seva dona, es van casar i es van instal·lar a Barcelona, on va treballar de jardiner. Van tenir quatre fills, dels quals encara viuen tres: Manuel, Benito i Luis, que van assistir a la festa del seu centenari i li van dedicar unes sentides paraules d’agraïment. També hi van assistir alguns dels seus nets i una jove. Manolo, molt emocionat, va agrair la celebració.