Els alumnes d’edRa pinten un mur sobre la diversitat durant la Color Week

contaminació
L’Ajuntament de Rubí subscriu un acord per la millora de la qualitat de l’aire a Catalunya
22 de marzo de 2022
celeste alías
Espectacle d’homenatge a Chavela Vargas amb Celeste Alías
23 de marzo de 2022

Els alumnes d’edRa pinten un mur sobre la diversitat durant la Color Week

El mur de l’aparcament del Rubí Forma, ubicat a la rambleta Joan Miró, ja llueix un nou disseny gràcies al treball dels alumnes de l’Escola d’Art i Disseny, en el marc de la Color Week. L’obra, que ha estat desenvolupada amb el suport del Servei de Ciutadania de l’Ajuntament, duu per títol ‘Rubí integra totes les diversitats’ i reivindica, a través de diverses imatges simbòliques, la convivència i el respecte a totes les persones i realitats que hi ha a la ciutat.

El mural s’emmarca en l’activitat d’aprenentatge ‘Derruïm murs, construïm pau: murs externs i interns’, a través de la qual els alumnes d’edRa han après sobre els murs que separen les comunitats al món i sobre els prejudicis i els estereotips que promouen la discriminació i l’exclusió. Després de dues sessions a l’aula, els estudiants tenien el repte de dissenyar i executar una pintura que contribuís a la sensibilització sobre aquesta qüestió. 

D’altra banda, en el marc de la Color Week, també està previst que es pinti un nou mural amb la implicació d’edRa, l’institut Duc de Montblanc i l’escola Maria Montessori. A més, el dissabte hi haurà una gimcana participativa contra els estereotips organitzada per la Xarxa Antirumors a la plaça de la Nova Estació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *