Els jardins de l’Ateneu tornaran a acollir noves sessions d’autoreparació de petits aparells electrònics

Troben morta la rubinenca que havia desaparegut el dilluns
31 de agosto de 2022
victor garcia copia
El regidor d’Educació, Víctor García, es redueix la jornada per tornar a exercir de professor
31 de agosto de 2022

Els jardins de l’Ateneu tornaran a acollir noves sessions d’autoreparació de petits aparells electrònics

Redacció

L’Ajuntament ha programat noves sessions dels Dimecres Manetes, que durant el mes de setembre es realitzaran a la fresca, als jardins de l’Ateneu. El primer taller tindrà lloc el dimecres 7 de setembre en horari matinal. “Degut a les onades de calor dels mesos de juny i juliol, enguany no havíem pogut gaudir encara d’aquest tipus de sessions. Per això hem volgut aprofitar el final de l’estiu al llarg del mes de setembre i tornar a reparar a l’aire lliure”, ha explicat el regidor de Medi Ambient i Transició Ecològica, Andrés Medran. El canvi d’escenari permetrà als participants aprofitar l’entorn d’aquest equipament modernista i gaudir de la reparació a l’aire lliure.

El servei contempla sessions matinals (de 10 h a 13 h), que coincideixen amb el primer dimecres de cada mes. La resta de jornades es fan a la tarda, de 18 h a 21 h. Per participar al Dimecres Manetes, cal inscriure’s prèviament i escollir la franja horària en què es vol dur a terme l’activitat a través de la web rubi.cat/dimecresmanetes.

El Dimecres Manetes és un servei basat en el concepte dels Cafè Repair estesos per tota Europa. El seu objectiu és promoure la cultura de la reparació i del manteniment de petits estris elèctrics i electrònics i  evitar que aquests objectes esdevinguin residus abans d’hora.

El servei és gestionat per Solidança, una entitat que promou la inserció sociolaboral de col·lectius en risc d’exclusió social a través d’activitats vinculades a la gestió de residus i a l’economia circular.


ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES