Els joves de la ciutat fan seva la plaça Salvador Allende

Imagen noticia
Detingut un home per dos robatoris a Sant Cugat del Vallès i Rubí
25 de junio de 2018
Imagen noticia
L’Esbart Dansaire prepara un espectacle ple d’homenatges per Sant Pere
27 de junio de 2018

Els joves de la ciutat fan seva la plaça Salvador Allende

Imagen noticia

El jovent de la ciutat s’ha organitzat per presentar un conjunt de propostes festives durant els dies de Festa Major a la plaça de Salvador Allende. Accions reivindicatives, concerts, espectacles i actuacions de dansa són algunes de les propostes pensades pels més joves.

L’espai donarà el tret de sortida a les activitats el 28 de juny a les 21.15 hores amb l’Olímpic Gays, que inclourà la lectura del manifest del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI i el Night Pride, amb les actuacions d’Hydrogenesse i The Tripletz a partir de mitjanit. A més, durant la nit es farà una pintada al terra de la plaça amb els colors del moviment LGBTI.

El 29 de juny hi haurà activitats esportives i el Cooking Mix i a partir de les 23 hores està previst el Rock Km 0, amb les actuacions d’Imperio Marioneta, Límite, Penkas DS, Batec i Violeta. Es tracta de grups de Rubí i rodalies i amb molta presència femenina.

El 30 de juny hi haurà un vermut musical a les 12.30 hores a càrrec d’Eric Moyano, La SoniK Dj’s, Hariatz i Godac. Aquell mateix dia estan previstes activitats d’exhibició, classes magistrals i el concert de Festa No Major a càrrec de Jeebli a les 22 hores.

A partir de les 23 hores, el protagonisme serà per la proposta musical La SoniK Takes the City, amb actuacions de Chapaos a la Nueva, Xiroi, Urfabrique, Sr. Chen, 3menyokis i Sensimillaz. Un conjunt d’artistes de gèneres diversos que començarà amb ritmes més pausats per acabar amb tons més animats.

Pel que fa a l’1 de juliol, hi haurà un vermut musical a càrrec de Sergi Estella i Trave Cigar & Mr. Praiets a les 12 hores. A les 18.30 hores està prevista l’actuació de la cantautora Carla Collado i posteriorment el Tastet d’Estiu, on es podran sentir versions de les millors cançons de l’estiu de tots els temps.

Per últim, a les 21.45 hores es farà la presentació de la tercera edició de l’Infest, el Festival Internacional de Curtmetratges de Terror, Fantàstic i Freak, previst pel 13 i 14 de juliol. Està previst que es projectin 4 curtmetratges de l’edició del 2017 que han estat triats pel jurat.

Totes les activitats que es faran a la plaça de Salvador Allende estan impulsades per l’Associació de Músics de Rubí, Arkam, el Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals, La SoniK, Other, Vicente Ferrer, Associació Senegambia, ACSOT, Karambenor Di Kassofor i Associació de Mandegane.