L’Escardívol s’omplirà de colors amb el festival Holi Dolly

Imagen noticia
Detingut un home per dos robatoris a Sant Cugat del Vallès i Rubí
25 de junio de 2018
Imagen noticia
L’Esbart Dansaire prepara un espectacle ple d’homenatges per Sant Pere
27 de junio de 2018

L’Escardívol s’omplirà de colors amb el festival Holi Dolly

Imagen noticia

El Holi Dolly Rubí Festival de Festa Major, una de les propostes més noves de la programació, tindrà lloc el divendres 29 de juny a les 19 hores a l’Escardívol. La festa, que enguany arriba a la seva tercera edició, estarà amenitzada per Pep&Jordi Callau i comptarà amb música a càrrec del DJ Albert González. Les dues anteriors edicions han estat un gran èxit de públic.

Durant la festa Holi, es faran quatre llançaments de pols de colors guiats al llarg del festival. Per això, es recomana reservar una bossa per a cadascun d’ells. Cada persona que ho sol·liciti, podrà recollir un paquet de bosses amb pols Holi de manera presencial al Punt d’Informació de la Festa Major, enguany ubicat al Celler, fins a exhaurir existències. També es podran adquirir les bosses amb pols Holi el mateix dia de l’activitat en els punts de venda de l’Escardívol.

Per participar en aquesta activitat, es recomana portar una samarreta blanca i protegir-se amb ulleres de sol. La pols Holi està feta a base de midó (99%), colorants (0,8%) i aromatitzants (0,2%). És un producte lliure d’al·lèrgens, però es recomana que no hi participin persones amb asma i problemes respiratoris.