Sis colles de Diables participaran en el tradicional Correfoc

Imagen noticia
Detingut un home per dos robatoris a Sant Cugat del Vallès i Rubí
25 de junio de 2018
Imagen noticia
L’Esbart Dansaire prepara un espectacle ple d’homenatges per Sant Pere
27 de junio de 2018

Sis colles de Diables participaran en el tradicional Correfoc

Imagen noticia

Fins a sis colles del foc es donaran cita el 29 de juny a les 22 hores al carrer de Sant Joan, des d’on sortirà el Correfoc de Festa Major. No hi faltaran a la cita la Colla de Diables de Rubí, la Colla de Diables de la Riera, la Colla de Diables Rubeo Diablorum i la nova bèstia festiva de la ciutat: el Bòjum. A més, se sumaran a la festa com a convidades la Colla de Diables del Vi d’Alella i l’Associació Colla Ferafoc de Sant Quintí de Mediona.

El Correfoc recorrerà els carrers Santa Llúcia, Espoz i Mina, Murillo, Colom, General Prim, Virgili i Josep Serra i acabarà a la plaça Nova Estació.

Correfoc infantil
Com no podria ser d’una altra manera, a la cita de Sant Pere no hi faltarà el Correfoc infantil, programat per l’1 de juliol a les 20.30 hores. La Colla de Diables de Riera, l’Associació de Joves Diables de Cerdanyola, el Ball de Diables els Set Pecats Capitals de la Pobla de Mafumet, els Diables de Banyeres del Penedès i els Petardons i Petardones de Sant Feliu de Llobregat recorreran els carrers de Rubí.

La sortida del Correfoc per als més menuts començarà a la plaça d’Onze de Setembre i continuarà pels carrers Sant Isidre, Sant Pere, de la Creu, Rafael Casanova, Justícia, Doctor Robert i finalitzarà a la plaça de Pere Aguilera.

Abans de l’inici del Correfoc infantil, està prevista la Tabalada, a càrrec de Tronats del Tabal dels Diables de la Riera, els Batabanyuts, Explosión Rítmica, Petits Musicae, els Tabals dels Diables de Banyeres del Penedès i Tabals Ball de Diables Set Pecats Capitals. En aquest cas, la Tabalada sortirà de la plaça de Pere Aguilera, continuarà pels carrers Doctor Robert, Justícia, Rafael Casanovas, el passeig Francesc Macià, el carrer Montserrat, Sant Jaume, Sant Cugat i la plaça Onze de Setembre. Un cop a la plaça, a les 20 hores, tindrà lloc una Tabalada estàtica, per escalfar els motors abans del Correfoc infantil.