Els Mossos alerten de robatoris organitzats per sostreure la compra en aparcaments

Diverses activitats per commemorar el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional
30 de noviembre de 2021
El CER presenta un audiovisual sobre l’església de Sant Pere
30 de noviembre de 2021

Els Mossos alerten de robatoris organitzats per sostreure la compra en aparcaments

Els Mossos d’Esquadra han registrat darrerament un nou modus operandi que els lladres fan servir per robar en els aparcaments de supermercats i grans superfícies comercials. 

Es tracta d’una tipologia en la qual algú deixa monedes a terra al costat dels vehicles estacionats als aparcaments. Quan el propietari del vehicle entra al cotxe i deixa les seves bosses a l’interior, algú l’avisa que li han caigut unes monedes. Aprofitant la distracció, els lladres sostreuen les bosses que acaben de deixar a l’interior del vehicle. Aquest modus operandi s’ha fet servir, com a mínim, per robar a una persona a l’aparcament d’un Mercadona a Rubí. 

Per aquest motiu, els Mossos d’Esquadra de Rubí han iniciat una campanya de sensibilització amb cartells informatius per informar els usuaris dels supermercats de grans superfícies. 

Estafa a través d’Instagram

D’altra banda, fa uns dies es va alertar que un compte fals d’Instagram que suplantava la identitat de Rubí Comerç estava enviant missatges a usuaris d’aquesta xarxa social informant-los que els havia tocat un premi en un sorteig. A través d’un formulari, el fals compte demanava les dades de les targetes bancàries dels usuaris per estafar els usuaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES