Els Mossos busquen un violador que capta les seves víctimes amb un anunci de feina

Imagen noticia
Derrota del 25 de Septiembre en la seva estrena com a local
20 de septiembre de 2019
Imagen noticia
L’Ateneu engega la programació de tardor amb propostes com tallers, cursos, música i xerrades
24 de septiembre de 2019

Els Mossos busquen un violador que capta les seves víctimes amb un anunci de feina

Imagen noticia

Els Mossos d\’esquadra busquen un agressor sexual que capta les seves víctimes a través d\’anuncis d\’internet en els quals ofereix una oferta de feina de neteja. El violador va actuar els dies 12 i 16 de setembre a Molins de Rei i el Papiol. Amb una de les víctimes va quedar a l\’estació de Rubí.

Segons ha informat la Cadena Ser, el primer dels successos que té constància la policia va ser el 12 de setembre, quan l\’home es va citar amb una jove a l\’estació de tren d\’El Papiol per parlar de la falsa oferta de feina. L\’individu la va portar en cotxe a un aparcament on li va dir que si volia el treball, havia de mantenir relacions sexuals amb ell. La jove, de 20 anys, es va negar i va aconseguir fugir, tot i que l\’agressor li va robar la bossa i el mòbil.

L\’altra víctima, de 18 anys, va quedar amb l\’home el dia 16 a l\’estació de la nostra ciutat. Allà, la va fer pujar al cotxe amb l\’excusa d\’ensenyar-li el lloc de feina i la va portar a un polígon de Molins de Rei, on darrere d\’una fàbrica la va violar i també li va robar la bossa i el mòbil. La jove va poder demanar ajut a través d\’un vigilant privat d\’una empresa del polígon.

Els Mossos d\’Esquadra, que mantenen en secret el cas, estan intentant identificar l\’individu a partir de les diferents dades que disposen com la descripció de les víctimes, imatges o la pàgina web on anunciava la falsa oferta de feina.